EN FR DE

Pro-fit

Accessoires & Opties
Motor 3 Phase Motor

Standaard worden al onze machines uitgerust met een 400 V - 3 fase-motor. Bij de bestelling of de levering en plaatsing kan Uw machine gratis omgeschakeld worden naar 230 V - 3 fasen. Indien u niet beschikt over 3 fasen 230 - 400 V , maar over 230 V mono-fase, (b.v. de machine moet draaien op een generator, voor mobiele toepassing), dan kunnen we de machine uitrusten met een elektromotor voor 230 V mono-fase, tegen meerprijs.

Opgelet:Deze optie moet u op voorhand, samen met de machine bestellen.  Indien Uw spanningstoevoer anders is dan 230/400V - 50 Hz kunnen wij Uw machine voorzien van een aangepaste motor (bv 110V - 60Hz). Kostprijs en levertermijn hangen dan af van de aanpassing. Aarzelt u niet ons hiervoor te contacteren, wij bezorgen U graag alle nodige informatie.

Kleur Tricolor Profit

Standaard worden onze machines geleverd in de kleur RAL 3020. Zonder meerprijs kunnen wij Uw machine leveren in elke gewenste RAL-kleur. Hou rekening met een specifieke levertijd van +/- 3 weken.

Speciale aanpassingen

Onze bandenwisselaars worden ontworpen en gebouwd met als doel u een zo veelzijdig en efficiënt mogelijke machine te kunnen garanderen. Dit neemt niet weg dat bepaalde omstandigheden (b.v. eerste montage in montageketens) of types banden (specialisatie in motorbanden, quadbanden, ...) specifieke aanpassingen kunnen vereisen.

Enkele voorbeelden van aanpassingen die op eenvoudige aanvraag kunnen uitgevoerd worden:

Verhoging van de klauwen voor het bewerken van motorwielen met ver uitstekende naaf:

Wielen van motoren hebben soms naven die buiten de rand van de velg uitsteken. Of ze hebben kettingtandwielen aangebouwde remschijven die eveneens uitsteken. De klauwen van onze bandenmachines kunnen hiervoor verhoogd worden, zodat ook deze moeiteloos kunnen behandeld worden.

Verhoging van de kolom: voor de behandeling van bredere velgen/banden.

Aanpassing van de machine om kleinere wielen te monteren (10" - 8" - 6" - 4"): Indien wielen met een velgdiameter kleiner dan 10" moeten behandeld worden, kunnen de klauwen naar binnen toe verplaatst worden. Een andere mogelijkheid is het bevestigen van de Manu-Fit "A" op de spantafel van uw bestaande machine.

Aanpassen van de machine voor montage in een bandenmontagestraat: Indien Uw toestel moet ingebouwd worden in een montageketen kan het interessant zijn de machine aan te passen, door b.v. de afdrukker weg te laten.

Beschermkappen 0503 1779 T 001

Kunststof beschermkappen ter voorkoming van beschadigingen van alle velgen.  Deze kappen kunnen eenvoudig op de klauwen vastgeklikt worden. Na gebruik kunnen ze weer eenvoudig weggenomen worden.

Bestelreferentie : 1779

+3" klauwen 20180109 Sg3 Of Détail

De nieuwe +3" opzetklauwen laat U toe banden te monteren op velgen tot 26". Ze zijn inzetbaar zowel op de machines  Pro Fit en Opti Fit als op het model 440 (bij de oudere versies is de maximale diameter 24"). De klauwen zijn volledig geplastifieerd om beschadiging van velgen te voorkomen.  Na gebruik kunnen ze eenvoudig weggenomen worden.

Bestelreferentie: Ref SG3

Drietand 1606 1919

Dit montage-accessoire gekoppeld aan de RF-hulparm plaatst zich in een seconde en kunnen de meest weerspannige banden moeiteloos monteren.

Bestelreferentie: Ref 1919

WdK-Kit

De WDK-kit bestaat uit de volgende onderdelen:

- kunststof velgrandbescherming

- demontagekop met nieuw profiel

- bandijzer met nieuw profiel

- gestroomlijnde afdrukker met kunststofbescherming

Bestelreferentie: Ref PSSL


< Terug naar overzicht